Tuesday, 17 November 2015

Branded gears on SALE!

All items uploaded are READY STOCK.

Harga Sale untuk ready stock item sahaja.

Once gone, abis la yer... Thanks


Hanya warna dan gambar di atas ready stock:-
Quinny Zapp Xtra 2.0 - Novel Nile RM1549
Maxi Cosi Cabriofix - Raspberry Red RM739
Maxi Cosi Opal available in River Blue, Raven Black and Robin Red RM1499 each.

Harga di atas sudah masuk pos semenanjung via KTM.

Ada warranty 2 years yer.

Pssst, tahun 2016 harga naik lagi. So better grab now~



Sparco F500K in Red color

RM799 + postage RM20.




Recaro Performance Ride - Jett 
Made in USA
RM1499 termasuk pos semenanjung.

Seriously carseat ni best ok... ni harga lama, now harga baru (if nak warna lain kena la order with new price) adalah RM1699! Bapak mahal kan... huhu...

So meh grab yang ni... sapa cepat dia dapat.


 Testi yang sempat disave. Performance Ride in Vibe colors.
Ade banyak dah terjual tapi I bukanla jenis rajin nak save2 screenshots ni haha



Smart Trike Zoo Cow
Retail Price RM899

To clear at RM599 only. 
(inclusive postage semenanjung... pickup at shop minus duit pos)





Medela yang tengah SALE

Medela Harmony RM199
Medela Swing RM699
Medela Swing Maxi RM1399

Please add RM10 for postage

Medela Freestyle takde sale... Naik harga lagi ada la... 
Leh tengok sini if berminat.
Pssstt. Kalau amik Swing Maxi, leh bagi free pos =D



Well, that's all for now that I think worth sharing cos murahh 

Just email me at raihana@mamapanda.com or whatsapp 0125280858 to order.

Thanks

3 comments:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  2. This is very nice information. because our child safty is very important to us hence you may like baby care Strollers canopy/hood from http://www.lovee.com
    They have many varieties like mountain buggy nano

    ReplyDelete
  3. tgh survey juga carseat utk baby besar

    ReplyDelete